keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Palstaelämää.

Blogi päivittyy taas melkoisella viiveellä, koska nämä kuvat on otettu jo... En edes muista että milloin. Mutta kuitenkin: Palstalla kukki taas ensimmäisinä,uskollisina ja matalina tete-narskut.

Kaihonkukkaakin siellä on lämpäre, mutta huonossa paikassa, armottoman paahteen armoilla kituuttaen:

Idänsinilijatkin kukkivat jo.

En muistanutkaan enää omistavani tuoksuorvokkia, mutta näemmä sitä siellä on, koska tällainen kukkiva tupas löytyi:
 Toissavuonna istuteuista hienohelma-narskuista ei odotetustikkaan enää paljon merkkejä näkynyt, mutta muutamia yksinekrtaisempia narskuja nousi sieltä täältä.
 Hyasintteja olen laittanut sekä niistä puutarhaan tarkoitetuista sipuleista, että ihan joulukukistakin, ja kyllä ne kaikki siellä vaan kukkii.
 Tulppaanien nuppuja tässä, nyt alkavat olla jo melkein kaikki kukassa, kunm muistaisi vaan ottaa kameran mukaan aina mennessään.
 Tästä kaunokaisesta kuvittelin etä en muka tykkäisi, muta tämähän on ihana! Ja mukavasti levinnytkin jo, istutettu jo toissavuonna.
 Tämän luottokukkijan olen diagnosoinut suikeroesikoksi. Tämän jaoinkin  jo viime syksynä perennapenkkejä putsatessani, ja pääsihän tätä pala kaverin hiekkaiseen pihaan Mikkeliinkin.

Erikoisempaa helmililjaa nupulla, nyt on tuokin jo kukassa, jos ei ole jo ohikin sen kukinta.

Lipstikka on selvästikkin kerännyt voimia jo, koska tukevan oloinen alku puskee maasta, ihan eri oloinen jo mitä viime vuonna.
 
Ja raparperikin on alkanut näyttää rotevammalta tänä vuonna.

Tässä nämä vanhemmat palstakuvat. parvekkeeltakin olern npainut kuvia, joita voisin koittaa jaksaa postailla tässä välissä, ja tänä-iltana pitää muistaa napata kamera mukaan palstan kastelureissulle. :)