torstai 2. kesäkuuta 2011

Palstan elämää blogihiljaisuuden aikana.

Täällä ollaan sitkeässä flunssassa joka on nyt vienyt äänenkin mennessään... No, eipä hätää, tästä tulee siis blogirn päivitys-päivä.(Muksut on siis ukkilassa isin kanssa)

 Olen aina silloin tällöin saanut kameran mahdutettua palstatavaroihin palstalle lähtiessäni. Tiukkaa se aina tekee, kun vietävänä on biojätteet, taimia, ja saappaat, mutta minullahan on onnekseni aivan loistavan käytännöllistä mallia olevat sivulaukut ja rautalanka-kori pyörän tarakassa kiinni, ja yleensä vielä reppu selässä.

Tässä siis kuvasaalista:


Nuo sipulikukt tosiaan Niin piristivät kevättä!!! Ja nyt kukassa on vielä erilaisia ja -sävyisiä vaaleanpunaisia tulppaaneja, joiden seuraksi alkaa kukkia ukonlaukka, ja se näky on ihana!<3 Laittakaa ihmiset ukonlaukkoja pihoille ja joka paikkaan, se pärjää täysin omillaan, leviää jopa, ja on yksi komeimmista sipulikukista, ainut miinus on lehdet jotka kuivettuvat jo kukinnan aikaan (tänäkin vuonna olivat nousseet jo ennen kuin lumi olis sulanut) Mutta tuo miinus on mielestäni pieni paha kaikkeen muuhun riemuun verrattuna. Ja muistutan vielä että tuo minun länttini on tosi savista, enkä periaatesyistä ole kantanut, enkä kanna, pussimultaa tai mitään semmoista sinne, vain katetta ja kompostia saavat ja kaiken kasvavan pitää minun palsoillani sopeutua siihen ja pärjätä sillä.

Ei kommentteja: