torstai 2. kesäkuuta 2011

Billnäsin puutarhamessut.

 Pääsin käymään Billnäsin puutarhamessuilla,oli ihanat messut ja sieltä ajatelin nyt laittaa kuvasatoa esille.


Esillä oli tällaisia ihanan sävyisiä kesäkukkaistutuksia, värit on juuri niin kirkkaita mistä minä tykkään, osalle ihmisistä varmaan ihan liikaa väriä ja kirkkautta, mutta minusta juuri ihania! <3


 Tämä vaja taisi olla Unelmapiha-näyttelyalueelta, tummosen kun joskus saisi (No ei tarviisi olla ihan tuommonen, itse nikkaroitu, samaan tyyliin laitettu  riittäisi hyvin ;) )

Näistä betonilaatoista otin kuvan erikseen, kiva idea, ja helppo toteuttaa itsekkin.

Ja tämä tulppaani-penkki, niin minun makuuni! <3

Tästä köynnöskaaresta tykkäsin  myös, riittävän selkeä, semmoinen rouhea, ja kuitenkin aika luonnollisen näköinen, ja helppo toteuttaa itsekkin. (Kyllä, täällä suunnitellaan vakavissaan talon ostoa, mutta siitä ei enempää ennenkuin pankin kanta on selvillä).

Ja kiva idea tämäkin: Mansikkapenkki, joka samalla toimii ikäänkuin reunuskasvina perennapenkissä. Tässä kuvassa on joko kuukausimansikkaa tai ahomansikkaa, mutta kävisihän tämä ihan tavis-mansikallakin.
 Ja sisustuskuvia jotka ei ikinä toimisi oikeassa elämässä, mutta onhan noita ihana katsella:


 Tämmöistä kukkapakkia olen himoinut jo vuosia, ja kaverihan sen saoi: Mikset tee itse? -Totta...!!!
 Sitten muutama kuva ihan vaan muuten vaan:Paljon jäi kuvaamatta kun kamerasta loppui akku kesken.Ja ihania ostoksia löytyi perennapuolelle ja uuttakin opittiin, joten ihan helmi-reissu oli.

Ei kommentteja: