keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kohina vain kuuluu.

Köhäisää huomenta. Täällä on vietetty kunnon vanhanajan räkätautia tämän viikkoa, mutta eiköhän tämä ala olla jo voitettu taistelu hiljalleen.

Marraskuunkaktus on avannut ensimmäiset kukkansa, eihän noita nyt ole kun yhdellä sivulla, mutta eihän sen kuuluisikaan tähän aikaan kukkia, vaikka kuulemma usein sen tekeekin. Ja tämä hurjahan kukki jo kahdessa erässä syksylläkin.


Sitten huonossa valossa otettuja kuvia, koska tänä-aamuna ei aurinko meitä helli:
Päivänsinen/elämänlangan pikku-taimet ovat jo tällaisia:


Ja palsamit ovat saaneet jo toiset pienet kasvulehtensä:


Sinisievikki pitää hurjaa tahtia myös, mikä ei kyllä ole ihme koska kylvöstä kuluu kesäkukka-kirjani mukaan vain 5 viikkoa kukintaan!

Että sellaisia taimia, tekisi niin mieli koulia vaaveleita harvempaan, mutta minnekkäs koulit kun ei ole tilaa, lämpenisi nyt nuo kelit sen verran että saisi edes gladiolukset vierailijoiksi päiväaikaan tuonne parvekkeelle... Turhauttaa kun ei voi tehdä oikeastaan muuta kuin kastella ja odottaa. -Perunat nyt tosin odottelevat tuolla itäneinä multaan pääsyä, ne jotka aiemmin jo sain multiin, ovat kasvattaneet jo versontöpöt mullan pinnalle! Ja minun mielestä laitoin ne multiin vain viikko sitten.