torstai 17. syyskuuta 2009

Tuore maatiaisen jäsen, päivää.

Olen päättänyt alkaa pitää palstailusta jonkinlaista muistikirjaa, tai kai sitä päiväkirjaksikin voisi kutsua... Kyseessä on siis paksuhko, normi vihko, johon kirjoittelen ylös kylvöaikoja, saatuja satoja, kukinta-aikoja, säitä, tuholaisia, lajikkeita tietoja mitä pitää muistaa etsiä,yms.Vähän niinkuin tänne, mutta tarkempaa tietoa ja enemmän. Hyvinkin vapaalla kädella raapustan, siinä muodossa missä se sattuu mieleen juolahtamaan.
Ideana oli alunperin laittaa noita tietoja ylös ihan vaan käytännön takia: Nuo tiedot helpottavat jokaista vuotta, mutta huomasin nauttivani saadessani kirjoittaa käsin pikku pätkiä oman pikku palstani elämästä. Ja onhan noita, toisekseen, varmasti mukava lueskella tulevaisuudessa.

Toinen tapahtunut asia on että liityin Maatiaisen jäseneksi, ollessani heidän syys-taimivaihdossa. Olen suunnitellut liittymistä jo monta vuotta, mutta aina se vain on jäänyt tekemättä. Sain mukaani heti jo vanhoja jäsenlehtiä, ja niitä eilen lueskelin kylvyssä lojuessani.

Voin nyt siis kertoa että kyseessä ei ole heppoinen lehti, vaan yllätyin, kuinka asiantuntevaa, ajankohtaista ja tarkkaa tietoa lehdissä oli. Tutustukaa ihmeessä kyseiseen yhdistykseen, jos maatiais-asiat, edes puutarhan puolelta, kiinnostaa.