torstai 10. syyskuuta 2009

Ahneella on ainakin ahdasta.

Santtumaiset terveiset täältä taas. Asian laitahan on niin, että minulla on tuolla pilvin pimein noita lehtipistokkaista kasvatettuja tunnistamattomia vauva-santtuja, samoin kaupasta ostettuja, jaettuja santtuja. Suurin osa niistä ei vielä kuki, joten mistään ei uskalla luopua, ettei vain ainokaista tule antaneeksi pois. Nyt siis ahtaudessa vain odotellaan että alkavat kukkia yksi kerrassaan, jotta niistä joita sitten todistetusti on useampia, voi antaa ylimääräiset pois. Yksi on tähän mennessä löytynyt, siitä kuva alhaalla. Ja tälle ihanaiselle pitäisi siis uusi koti löytää, ja ajattelin ovelana, että jospa armas veljeni siellä puolella ruutua olisi halukas adoptoimaan kyseisen yksilön?


Tämän kuvan otin vain omaksi ilokseni, koska tykkään noista keijukaisista.


Tulinpa sitten eräänä päivää ostaneeksi ikäänkuin palan viidakkoa, noin niin kuin värinokkosten muodossa... Olin himoinnut tuollaista yhtä jo pitkän aikaa, mutta en hennonut koskaan ostaa, ja viime käynnillä ne maksoivat sitten 5e/3kpl, joten pakkohan semoinen satsi oli pelastaa tänne tätä ahtautta helpottamaan...


Tämä on tämän kesän pistokas-pelakka, emo on näkynyt kuvissa täälläkin. Nostin vain parvekkeelta jo ison osan tulevista talvetus-kokeiluista sisään, ja tämä oli silloin vasta nupulla. Ei ottanut itseensä ilman alan vaihdoksesta, joten ehkä se lupaa talvea silmällä pitäen hyvää ;)