tiistai 2. kesäkuuta 2009

tuoksuköynnöksen vauvelit

Täällä taas, ja täällä se kasvun suhina vaan kuuluu, sisälläkin, kun on ollut niin valoisaa ja lämmintä. Suhinalla kasvaa varsinkin tämä kohtalonköynnös:


Mustanmerenruusut olivat niin honkkeleita että kyllästyin ja nypin kukat pois ja latvat nipsasin tuohon samaan purkkiin juurtumaan. Pikkusen enemmän olen kastellut ja enimmältä paahteelta suojannut ja juurtuihan ne! :)

Ja kevättalvella saadut tuoksuköynnöksen pistokkaat alkavat kasvaa hiljalleen. Näillä onkin ollut melkoinen reissu tässä taannoin: Olivat juurtuneet, ja möllöttivat tuolla saviruukussaan, kunnes Ronja vahingossa sai huitaistua ruukun lattialle. No, ihan tuusan palasiksihan se meni, joten keräsin pistokkaat pienen määrän kanssa multaa, ja pistin ne pieneen pussiin, noin niinkun väliaikaisratkaisuna... Siellä ne olivat rojukasan (anteeksi, eihän MEILLÄ tietenkään ikinä ole sekaista, sotkuista tai saati rojukasoja ;) )takana jemmassa, hautautuivat sinne, ja muistin ne vasta kun siivotessa löysin rassukat sieltä. Olivat ihan kuiviltaan, maanneet siellä kolosessaan jo varmaan kuukauden ja omatunto kolkutteli joten äkkiä istutin ne uuteen ruukkuun. Tästä on nyt aikaa pari viikkoa, ja nyt tadaa:

Että ei hassummin, vai mitä?

Olen foorumeitten kautta viime aikoina tehnyt paljon vaihtoja, (-ja arvatkaa kuinka paljon on tulossa/tullut taas uusia pistokkkaita & taimia) ja joku teistä kyseli kuvaa arkijuorustani, joten tässä:


Ja lähempää:


Ja sama nimettömästä juorusta:

ja näin:

Palailen piakkoin, purin juuri vähän muitakin kuvia ,uusista pelakka-hankinnoista, parvekkeelta yms. Joten niistä seuraavalla kerralla :)