sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Näpsin taas muutamia kuvia täältä sisältä.

Tässä tuo peikonlehti-kissus-istutus. Tuossa noitten juurella kituuttelee kolmea eri väriä pitsilehteä, hassu pieni pala kääpiö-köynnösviikunaa, muratin oksa ja kultalehden pistokas.
Tästä oli aiemmin juttua täällä


Sitten herttalyhtyköynnös, josta olenkin jo tässä välillä juurruttanut latvoja tuonne sekaan, taas pitäisi uusia se toimenpide, mutta pari latvaa näyttää siltä etä tekee kukkia, niin ei passaa nyt kajota. Tämän alun sain viime kesänä pistokkaana.


Sitten posliinikukka(jonka lajia en nyt taas muista tähän hätään) Ruukutin sen keväällä kestomulta-orkideakasvualusta-seokseen, ja pienempään ruukkuun(luin että tykkäävät läpäisevästä alustasta ja ahtaasta ruukusta) Ja sehän alkoi kasvaa! :) Täällä aiemmat kuulumiset.


Tämä santtu alkoi taas kukkia. Jaoin tuota viime kesänä ja lehtipistokkaitakin tuosta on napsittu, itelläkin taitaa tuolla yksi kasvaa.


Yksi pistokas-soilikki lisää aloitti kukintansa. Tämmöinen ihana hempukka on hän:


Ja eilen toin tuomen oksia makkariin maljakkoon tuoksua antamaan. Ihana tuoksu <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://4.bp.blogspot.com/_xmfucrLoGK8/Shjxtbx0msI/AAAAAAAADE0/EmZKnKg6eSc/s1600-h/kukivia+sis%C3%A4ll%C3%A4+ja+muuta+kasvua+002.jpg">

Tämmösen soilikin ostion uudeksi tulokkaaksi Hyrylän S-Marketilta. Vinkki: Ovat poistosa, ja maksavat vai 3 e kipale.


Tomaatin kukkia:


Ja tässä koko tomaatti-poppo. Oli pakko tuossa joku aika ottaa sisälle ja syynätä kunnolla kun olivat niin huonossa hapessa jo tuolla ulkona, kylmien säitten takia. Jotain epämäärästä oli lehdissä ja osassa punkkeja, muta ratkasin asian karusti leikkelemällä kaikki oudot lehdet pois, innostuivat versoja punkemaan tuon operaation seurauksena, mutta antaa ppunkea vaan, sanon minä :) Nyt olen kastellut niitä huolella, ja lannoittanut ja eilen illalla roudasin ne takasin partsille.Perhoselle kuuluu hyvää, se on tehnyt kaksi uutta nuppua, ja selkeästi pienempi ruukku ja varjosampi paikka on piristänyt sitä muutenkin. Olen koitanut toipilasta suihkutellakkin aina ohi kulkiessani, ja se tekee paljon nystyjä tuonne tyvelleen, eli ainakin juuria on tulossa, mutta tulisiko uusi kukkavarsikin?