tiistai 19. toukokuuta 2009

Taimikaupoilla.

Viikonloppuna tuli pyörähdettyä kahdessakin eri Plantagenissa, sekä Backaksella. Kauheasti en villiintynyt lompakkoani keventämään, vaikka siellä ostoshysteriaa olikin ihmisten parissa kovasti liikkeellä. JOitain kivoja juttuja kuitenkin tarttui mukaan.

Thaibasilika (maistuu hieman anikselle-vai oliko se että vain tuoksuu, en muista...):


Kirjoliisukka ja etualalla, -oliko tuo nyt se pieni hopeakäpälä, tuoksuu kuitenkin vähän niinkuin eukalyptukselle kun hierasee sormien välissä, siksi olen siihen täysin ihastunut (Järkyttävää kuinka nopeasti nämä asiat unohtuu, muutamassa vuodessa!):


Leijonankita:


Ja toinen, vähän eri sävynen vaan (Ihania hempukoita molemmat!)


Verbena eli rautayrtti: (Taisi olla kyseessä se tarhaverbena, eikö niin?)


Ja ihana ihana verenpisara, tätäkin olrn himoinnut vaika kuinka kauan, muta nyt vasta osui kohdalle mieluisan mallinen ja värinen:


Ja kauan myöskin himoittu tulikruunu:


Ja samasta taimesta, eri kukkatertusta kuva:


Ja sitten vielä tylleröitten kasvatus-perunoista kuva, noita ollaan porukalla mullattu ja kasteltu, kohta on ämpäriin istutus aika:


Tiiättekö, että ennen vihasin kaikkea vaaleanpunaista ja hempeää... :D Ja otsahiuksia, mutta nekin itse leikasin itselleni parisen kk:tta sitten...Niin ne ajat muuttuu...

Kaikista ostoksista olen napsinut pistokkaita juurtumaan, ihan vaan kasvatuksen innosta. Enn tiedä kuinka ne uudet pikkutaimet ehtivät kukkia, mutta ei se niin ole pääasiakaan. Pääasia on että kasvaa... paljon ja kaikkea. :)

Päätän tiistai-turinani tähän.