perjantai 9. tammikuuta 2009

kylvö-hommia

No nyt on ensinnäkin ne multaan kaipailevat uurremuorin pistokkaat ruukutettu, laitoin ne kylmänviileesti kaikki tuohon samaan, tuleepahan tuuhea ja se ensisijänen syy: Eli tilanpuute... Tiiän jo nyt että jossain vaiheessa iskee epätoivo ikkunatilasta noitten taimien kanssa. -Ja asiaa ei varmastikkaan helpota että kylvin tuossa äsken paprikat ja muutaman tomaatin ja ananaskirsikan siemenen... :) Ja eilenhän illalla siis laitoin löytämäni keijunmekon siemet ja värinokkosen...
Tässä kuitenkin tämä uurremuori:

Ja tässä siemenpusseja joista osan sisältö on nyt siis mullassa:Eilen kävin illalla kirjastossa ja siinä matkalla kävin kaverin kukkakaupalla kahvia kinuamassa, sieltä sain nimipäiväkukiksi tämmösiä ihanuuksia:

Viivi on ihan innoissaan noista tulpuista, silmät säihkyen kattelee ja hokee että: "Kukat avautuu, kukat avautuu!" Ja lopuksi aina toteaa että: "Ei kukat yhtään Viiviä tottele." -Kun ei tulput kerta leväytä heti kukkiaaan kokonaan auki. -Että ihan yhtä malttamaton tyttö kun äitinsäkin. Hyvin on tyllerö muutenkin perillä noista kukkien tilanteista. Mm. amaryllisten avautumista se odotti hartaasti, ja sitten kun jouduin ne kukkavarret leikaamaan niin selitin että kukat on pipejä, siksi äiti joutui tekemään näin, ja nyt ei sitten kukkia näistä tulekkaan ja niinpä Viivi muistaa aina mua informoida tuosta tilanteesta, kun amaryllisket on näköpiirissä, jotta äiti muistaa että näin on käynyt.

Viivin kanssa kylvetään tänään valko ja puna-apilaa, Viivin omiksi kasvatuksiksi ja lopulta kissojen iloksi, että pääsee neiti siihenkin touhuun mukaan, ja kai siellä tulee huseeramaan pienempi siskokin, joten multa tulee pöllyämään tässä osoitteessa tänä iltana! :)

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Kävin kurkkimassa, huomasin sut mun sivuilla lukemassa ;) Kiva jos jättäisit merkkiä kun käyt :)

Tuun paremmalla ajalla katsastamaan tarkemmin sun blogia, herkullisia kuvia!