sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Elon merkkejä.

Hiljaista on pitänyt täällä blogimaailmassa, mutta humua on rittänyt tosi-elämässä enemmän kun yhden ihmisen tarpeiksi. Mutta kaikkea kukka-elämää ei ajanpuutekkaan vain mitenkään pysty tappamaan, olkoonkin että suurimman osan kukista pistinkin biojätteisin kun ei aika riittänyt niiden kaikkien hoitamiseen.
Kaikesta huolimatta on siis...

Kasvateltu ja syöty herneenversoja.

Säästetetty ja haalittu jouluksi lisää ihania, erikoisempia ritarinkukkia, kuvassa taitaa olla ´Charisma´.

Kasvateltu orkideahulluutta: Täällä kasvaa tällä hetkellä yksi puikkokämmekkä, yksi (unohtui nimi, se iso roisko jonka oksia on leikkonakin aina  myynnissä) ja muutamia perhosia. Kuvassa nyt kukkiva, itse kukitettu perhosorkidea.
                                         
Tässä uusin tulokas perhosorkideoihin:
...Ja leikkoja, varsinkin tulppaaneja on osteltu aina piristämään.
Jotta tällaista. Nyt heti perään aion tehdä postauksen ikkunoille tiensä löytäneistä taimista, joita kummasti vaan taas kertyy ja kertyy....

2 kommenttia:

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Ihania kuvia ja hieno tuo amaryllis! Siis todella hieno. Taidan haluta tuollaisen ensi jouluksi itselleni. Mistä olet sipulin saanut?

Titta kirjoitti...

Tilasin noita sipuleita exotic gardenista. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja varata syksyll että varmasti saa haluamansa. Plantagenista ostin sipuleita myös, alesta viimeisia halvalla.-Tuo itseasiassa taitakin olla niistä toinen