perjantai 19. maaliskuuta 2010

Täällä ollaan köhässä joka iski yön aikana Viiviin ja minuun, mutta päivänsini päätti ilahduttaa sairastavaisia parilla kukalla:Sinisiä kukkia siis vaihteeksi. Ihan hyvä, tuntuikin hassulta puhua että päivänsini avasi ensimmäisen kukan, kun se kukka oli punaiseen taittava lila.

Pikkuposliinikukkakin aukaisi taas yhden kukkatertun:

Joten eiköhän näillä yksi räkätaudin alku nujerreta!

Pikku-taimet köllivät onnellisina tuolla kukkahyllyssä, niitä on pakko monta kertaa päivässä kurkkia, ihan niin kuin ne eivät muka osaisi kasvaa ilman jatkuvaa vahtimista...

Mukavaa viikonlopun alkua!

Titta

3 kommenttia:

PipetiPoo kirjoitti...

Ihania kukkasia =) Onko sulla aivan tavallinen loisteputki vai jokin erityisesti kasveille tarkoitettu?

Titta kirjoitti...

Ihan tavallinen, kaksiputkinen ja lyhyt, joka mahtuu hyvin ikkunan eteen ja tuohon K-Raudan varastohyllyynkin istuu passelisti.
Tarjoustalosta tuo on ostettu, maksoi alle 30 putkineen, mutta se olikin viimenen ja sen jälkeen ei ole näkynyt, olisin itsekkin halunnut toisen samanmoisen.Tuosdta postin vaan vaalean muovi"kannen" putkien edestä, joka palveli häikäisysuojana. Lisäksi tuo minun on muovikuorinen, mikä tekee siitä kevyen (ei tarvii olla niin järeitä kiinnitys-systeemejä) kun nyt ei tunnu näkyvän kun metallikuorisia, pirullisen painavia, ja hintavia jo ilman putkiakin. Mutta onnea metsästykseen!

PipetiPoo kirjoitti...

Kiitos vastauksesta, täytyypä lähteä lamppukaupoille! =)