sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Parvekekautta aloitellen.

Innostuin tänään raivaamaan vähän parveketta, tulevaa kevättä silmällä pitäen. Kohtahan sinne jo saa laitettua halutessaan krookuksia, helmililjoja, narskuja tai orvokkeja! Raivauksen päätteeksi näpsin muutaman kuvan. Yritin itse asiassa reilu viikko sitten jo raivata tuolla, mutta oli vaan ihan liian kylmä vielä. Nyt siellä tarkeni jo aika köykäisellä varustuksella ja kyllä kelpasi siivoilla, järjestää, kuunnella linnun laulua ja nuuhkia kevään tuoksua.

Muoviruukut laitoin penkki-laatikon uumeniin piiloon, mutta kaikki saviruukut pääsivät paraati-paikalle. Kaikista nämä ei välttämättä ole näin niin edustavimpia mutta minun silmääni sen menee niin että mitä eläneemmän näköinen, sitä ihanampi.


Viime kesänä kirpparilta ostettu pöllönpoikanen pääsi sammalikkoon ihmettelemään.


Tällaisia asetelmia on parvekelaatikoissa, kevätkukkia odotellessa.


Ja näin. Tuo sammal noissa näyttää Niin ihanan vihreälle kaiken sen lumen jälkeen, mitä meidänkin parvekkeelle kasaantui:


Sinkkiruukkuja, havuja ja mustikanvarpuja:


Käpyjäkin kannoin tuonne syksyllä:

Siinäpä ne. Tälle pohjalle kun saa sitten myöhemmin ne värikkäät ja ihanat alkukevään kukat niin avot!

Titta

2 kommenttia:

Partsipuutarhuri kirjoitti...

Ihanaa. Minäkin niin odotan, että tulisi se parvekkeenraivaushetki eteen. Nyt on ollut aina niin kiire ta kylmempi päivä, ettei ole vielä viitsinyt. :-)

Titta kirjoitti...

-Ja mä sain äsken pari pientä narskua Plantsusta tuonne. <3 Heti on enempi kevät vaikka lunta pyryttääkin tälläkin hetkellä. :D