tiistai 16. kesäkuuta 2009

hengissä ollaan :)

Koska en tunnu saavan aikaiseksi postata nykyään minnekkään mitään, niin saatte molempiin blogeihin pelkät kuvapostaukset, ja lisään tekstit myöhemmin, kunhan ehdin :) Kas tässä siis räpsyjä koko taukoilun ajalta:

XXXXX

Tässä keskellä kesää napattu kuva makkarin ikkunalta. Niinkun näkyy, niin viime syyskesällä saadut soilikin pistokkaat kukkivat jo täyttä päätä, vaikea uskoa näitä kuvia katsoessa että tosiaan viime kesän lopulla nuo saapuivat tänne pelkkinä yksinä lehtinä. Tällä hetkellä (elokuun puoltaväliähän tässä elellään) eivät ole oikein enää kukassa, osasyynä varmastikkin huono hoito. On tullut vime aikoina ravattua niin paljon puutarhajutuissa ja marja-ja sienimetsällä että kukkien hoito on ollut ihan retuperällä.


Siipihenkilön kanssa hierottiin vaihtokauppaa, ja sen seurauksena kotiutin soilikkivauvoja ja santtuja:


Ja nämä pelargonit tarttuivat mukaan Billnäsistä, Klorofyllin omalta taimien vaihtotorilta:


Tämä myöskin kotiutui vaihtokauppojen myötä eräältä penttiläiseltä, oli joku vähän erikoisempi,-niin erikoinen etten edes nimeä muista-mutta hyvin kasvaa. :)Ja tämä oli pakko saada Jumbon prismasta mukaan. En ole ikinä-koskaan-milloinkaan nähnyt noin raikkaan ja hempeän vaaleanpunaista sattua, kertakaikkiaan syötävän suloinen tapaus:


Ja tattadadaa: Sinikohtalonköynnöksessä on kukkanuput! Tällä hetkellä nuput ovat jo paljon suurempia:


Vielä pelakka-pistokkaista kuvia, vasemmalla näkyy tuoksupelargoni, jonka olen myös saanut tänä kesänä vaihdon kautta:


Tämän ´Silvia´-soilikin ostin ihan vaan ruokakaupasta:

Ei kommentteja: