perjantai 15. toukokuuta 2009

parvekkeen taimi-härdelli

Tuosta parvekkeen taimi-härdellistä on ollut puhetta jo aiemminkin ja nyt näytän sen kaikessa karuudessaan :D
Mopo keulii ja aika lujaa noitten taimien kanssa, koska se nyt vaan on niin kivaa nähdä kuinka siemenet itää ja ne pienen pienet hippuset pikkuhiljalleen muotoutuvat ihan oikeiksi kukiksi...

Ahkeraliisa alkaa jo kukkia, tämä taisi olla joku ruusuliisa:


Sitten tämä kokonaistilanne kaikessa karuudessaan:

En tiedä kuinka nuo kaikki ehtivat kukkia, siellä on kylvökukkia, esikasvatettavia ja muita sulassa sovussa, ILMAN nimilappuja! Näin pysyy ainakin tehokkaasti yllätysmomentti pelissä mukana... ;)

Pikkuhiljaa olen noita idätellyt ja sitten koulinut tuonne ulos, mutta tomaatit ja muut ovat olleet jo monta viikkoa yötä päivää ulkona, koska olen laiska enkä jaksa roudata niitä ees sun taas. Niin kauan kun pysyy plussalla öisin, saavat kituutella tuolla kaikki, tänään tosin pelastin sisään kaksi mustasilmäsusannan tainta ja tuon aiemmin nähdyn ahkeraliisan, josta haluaisin saada pari pistokastakin vielä. Tomaatit eivät tykkää, murjottavat mulle tuolla latvat violetteina, mutta ananaskirsikat ne ei vähästä säikähdä: Mokomat eivät olleet millänsäkkään ulossiirrosta, tuntuvat nauttivan vaan kukinnasta täysin rinnoin. Sisällä kasvaessa nypin tomaateista, paprikoista ja ananaskirsikoista nuput pois, vasta nyt olen siis antanut niiden kukkia.

Ei kommentteja: