tiistai 26. elokuuta 2008

kasvatteluja...Esitelläänpä sitten kasvatuksessa olevat... Iski tuossa hirvittävä vimma testailla kuinka tuo kasvien lisäys onnistuukaan ihan puulaaki-meiningillä, ja tässä massiivinen määrä lopputuloksia, tosin juurtuminen on isolla osalla vielä vaiheessa:

Enkelipelakkaa parin ruukun verran ja muorinkukkaa pari kanssa. Ovat vähän märissä oloissa kun Viivin (vanhempi tytöistäni , 2v 3 kk) annoin kastella, ja tytteli hoitikin sen odotettua perusteellisemmin :D


Huonekasvit-palstan kautta vaihtareina muistaakseni saadut rionjuorun (MUOKS ei ole rionjuoruia vaan kirjojuorua) pistokkaat:


Tuoreesta pitsilehdestä napattu pala yhdessä ruukussa juuria kasvattelemasssa ja heliotrooppia parissa toisessa.


Täällä entisen luumurasian, nykysen pikkukasvihuoneen sisässä köllöttelee purppurajuorun ja liisukan vaihtareina saadut pistokkaat, ovat suht huonossa hapessa, siksi tekohengityksessä tuolla pömpelissä. :)-saa nähdä riittääkö niillä sisu kasvattaa juuret vai heittävätkö lusikan nurkkaan kesken touhun...Täällä parvekkeen entisessä akvaariossa, nykysessä kasvihuoneessa juurtuu tällä hetkellä erilaisia yrttien pistokkaita: ulkomuistista yrtti-iisoa, laventelia, iisoppia, sitruunamelissaa, suklaaminttua, piparminttua, viherminttua (lajitunnistus ei ole varma) hmm...ei kai muita...? Lisäksi siellä on juurtumassa ahomansikan rönsytaimia ja suikero-alpia ja tän kesän perennataimista köllöttelee siellä vielä niittyhumalaa ja kaunokaista.


Kuvissa ei näköjään ollutkaan, mutta pari pennimuorin versoa juurtuu kanssa yhdessä purkissa, mutta sitten ne taisivat olla siinä kaikki.-Paitti että kissusta on yhdessä vesilasissa ja mukana on muratin versokin, ja mun toista santtua on vielä pari lehtipistokasta yhdessä purkissa... :D

-Mihinköhän hiivattiin nää kaikki mahtuu sitten kun nuo ulkoilevat sisäkukatkin pitää tuoda sisälle...?

Ei kommentteja: